8/31/2009





Eğer hayatımı bir daha yaşasaydım sefere daha çok yanlış yapmaya cesaret ederdim. Rahatlar kollarımı gererdim. Bu kez yaptığımdan daha çok saçmalardım. Daha az şeyi ciddiye alırdım. Daha fazla şans tanır daha sık yola çıkardım. Daha fazla dağa tırmanırdım daha çok nehir yüzerdim. Dondurmayı daha fazla kuru fasülyeyi daha az yerdim. Herhalde daha çok güzel ama daha az sorunum olur.

Bilirmisiniz?Ben saati saatine günü gününe mantıklı ve sağlıklı yaşayan insanlardanım. Oh evet güzel anlarım oldu ama tekrar başlasaydım onlardan daha çok olmasını isterdim. Aslında başka hiçbir şey olmamasını denerdim. Sadece anlar birinin ardından yaşadığım her günün ötesinde onca yıl yaşamak yerine.

Ben hiçbir yere termometresiz hırkasız yağmurluksuz ve paraşütsüz gitmeyeninsanlardanım. Hayatıma tekrar başlasaydım çok daha az yükle yolculuk ederdim.

Eğer hayatımı bir daha yaşasaydım ilkbahara daha erken yalınayak girer sonbaharın gecine kadar da öyle kalırdım. Daha çok dansa gider daha sık halay çekerdim. Daha çok papatya toplardım.

Nadire Stair



3 yorum:

  1. Çok güzeldi bu yazıyı okuduğumda, sonbahar geldi, artık pazartesi...

    YanıtlaSil
  2. bu sabah sonbahar geldi...

    YanıtlaSil
  3. kısııımm niye geç olsun ki ?
    gene yap.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails