4/28/2010

Pamela Babylon Lansman

Photo by me


Pamela Spence yeni albümü "Stil zengini " nin lansmanını bu perşembe Babylon da yapıcak.



Pamela, 4 yıl sonra 4. stüdyo albümü “Stil Zengini”ni, yapımcılığını da üstlenerek PİRANHA PROJECT/MK2 etiketiyle yayınladı.

Prodüktörlüğünü Veyasin’in üstlendiği “Stil Zengini”nde başarılı gitarist Can Şengün albüme katkıda bulunan sanatçılardan biri. 4′ü İngilizce olmak üzere toplam 12 şarkının yer aldığı albümde sözleri Umut Kızılarslan, müziği Erdem Kınay’a ait ‘Benim Farkım’, Mert Tünay imzalı ‘Besides’ ve Fatih Erdemci’nin ‘Ben Ölmeden Önce’ şarkıları dışında yer alan 9 şarkının söz ve müziği Pamela’ya ait.

Çeşitli müzik stillerinin Pamela’nın kendine özgü alternatif tarzıyla buluştuğu “Stil Zengini” hem sözleri hem de müzikleri ile bazen dans ettiren bazen de duygusal zamanlara sürükleyen bir albüm niteliğinde.

Fotoğrafları Hüseyin Devrim ve Şevket Çoruh tarafından çekilen albümün ilk klibi “Say What You Want” isimli İngilizce şarkıya çekildi.

Yurt içinde özellikle de yurt dışında büyük beğeni getiren ilk single “Say What You Want” Almanya, İngiltere ve Hollanda’nın seçkin radyolarında ve kuluplerinde övgülerle birlikte listelere yerleşti bile.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails