1/12/2009

ikinciel/vintage/secondhand


Şimdilerde moda ikinci el satan mağzalara koşup normalde çokdaha pağlıya alabilceğeğiniz bir malı belkide normalde bulamıcanız bir parçayı satın almak.Bu moda adı altına girdinde vintage die adlandırılıyor.

Ya aslında ne modası bu bizim geleneksel bir alışkanlığımız.Büyük ihtimal diğer milletlerde bu böle süregelmiştir (emin olmadım şey hakında konuşmam türkiyede doğdum buranın adetlerini bilirim şimdi durumta "öéhm bu venedikte de böledir" diemicem)Bizde ikinci çocuk genelde bu konuda şansızdır, hep ablanın veya abinin az giyilmiş fazlada eskimemiş kıyafetlerini hatta mümkünse ayakabılarını giyme mecburiyet vardır.Ha olduda biraz söküklü möküklüse arta kalanlar, bikaç parça yeni alınırsa ne ala.3. çocuklar o kadar şansız diildir şöleki zaten ona sıra gelene kadar iki kardeşin elinden geçmiştir o kıyafetler ee artık yenisi alınması gerekmektedir.Hımm e o zaman 4 . kardeştemi şansız oluyo :S Nese canım o kadar düşünemicem sonuçta iki kardeşin aynı cinsten olmama ihtimalide yüksek ,o kadar detaya girmicem.Ben örneğimi veriyim anlayan analsın.

Yani şimdinin modasını biz bilmem ne zaman önce kulanmışız halihazırda halada kullanmaktayız.Bu durumdan mutsuzmuyum, yoo gayette mutluyum.Hatta gözüme kestirdğim birkaç parça varki aman diim kimse almasın!...

Saygılar...Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails