2/22/2010

Feeling


Bu kadar ruh hali var içimde ,kolajı yaparken hiç zorlanmadım ki.Bu kadınları izlerken hep bir şeyler gördüm de kendimden ondan :) Tabi ki çok da özele girmicem ama şöyle ki ben bunalımı da mutluluğu da seviyorum.Hatta bir dönemim bunalıma aşık olarak geçti :) Ne güzeldir evde öle oturmak (pis bir şey ama hepimiz bu durumda olduk kabul edin aynı pijama ve pofidik terlikleri günlerce çıkarmamak ^_^ )

İçinde bulunduğun durumu benimsemek bakışlarına yansır direk.Bir baksanıza şu kolaja hepsinin gözlerinde bir anlam yok mu ? En kötüsü ve korkulması gereken anlamsız bakıştır bence .O an kızgın mı,üzgün mü,mutlu mu olduğunu bakışlarından anladığınız insanlardan korkmayın.Bir şey saklama ihtiyacı duymuyor demektir.Yani arkadan iş çevirmekle harcıyacak vakti yoktur.

Evet biliyorum genelde birinden kazık yiyen insanlar bu tür şeyler yazarlar ama bana yakın zamanda gerçekten böyle bir şey olmadı (ne mutlu bana ) :)

Aynı mesafede ve aynı açıklıkta durun insanlara çoook faydasını göreceksiniz.Minik bir okuyucu kitlesine sahip blogerdan tavsiye diyelim.Ben çok mu akıllıyım yoo gayet kucağımı açıyorum her kes e ama düşe kalka demişler.

Birde böyle boşluğa yazar gibiyim bazı bazı "okuyan var mı acaba? " diye .Ama olsun kimsenin okumadığını düşündüğümde daha rahat yazıyorum *:)

Bugünkü dinletim biraz eskilerden ;)




1 yorum:

  1. ben düzenli olarak okuyorum tatlim:) haberin olsun diye dedim, hani rahatsız ol yazarken:P

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails